WERKWIJZE

Naast begeleiding in mijn praktijk, is het ook mogelijk om online therapiesessies te volgen.

Na een uitgebreide intake, waarin je achtergrond, hetgeen waar je aan wilt werken en je intentie(s) worden besproken, gaan we aan de slag. 

Elke sessie is weer anders, ik volg wat zich in jouw proces aandient en samen ontdekken we wat voor jou het beste werkt.
Binnen een therapiesessie pas ik soms verschillende methodes toe.

De eerste afspraak met intake duurt ongeveer 1,5 uur. De daarop volgende sessies duren 55 min. Het is mogelijk om de ene therapie (zelf actief bezig zijn) te combineren met Energetische Therapie (Nynke behandelt jou & jij ontspant/ ervaart). Gezamenlijk duurt dit ongeveer 2 uur.

“Leiderschap is mensen laten zien dat ze meer kunnen dan ze zelf dachten.”
Voor bedrijven die graag aandacht besteden aan het werkgeluk en de vitaliteit van hun medewerkers is er, naast mijn praktijk en online begeleiding, per dagdeel ook in house 1-op-1 therapie (binnen de provincie Utrecht) mogelijk.
Hoe fijn is het als je medewerkers zich ontwikkelen, beter met conflicten en stress om kunnen gaan, zich van binnen goed voelen en met plezier naar hun werk gaan? Persoonlijke groei maakt gelukkig!

Mijn stijl als therapeut is intuïtief, aardend, respectvol, in verbinding, oordeelloos en resultaatgericht. Ik bied liefdevol ruimte aan dat wat zich bij jou aandient en nodig je uit om dat wat graag jouw aandacht wil er te laten zijn. Ook bewaak ik je helingsproces.

Ik streef ernaar om, door middel van Lichaamsgerichte Therapie, Craniosacraaltherapie, Bewustzijnscoaching en Energetische Therapie, cliënten zo te ondersteunen, dat ze zich opnieuw verbinden met hun essentie, waardoor hun genezing op gang komt. Zo laten ze emotionele ballast definitief achter zich en voelen ze zich steeds veerkrachtiger, lichter en meer zichzelf.

Bij de sessies is het advies om comfortabele, loszittende kleding te dragen waar je je gemakkelijk in kunt bewegen.

Ben je nieuwsgierig waar Lichaamsgerichte Yherapie, Craniosacraaltherapie, Bewustzijnscoaching en/ of Energetische Therapie jou of jouw medewerkers bij kan helpen?
Kijk dan bij de FAQ.

Maak een afspraak

Wil je graag een afspraak maken of heb je vragen, dan kun je me bereiken door het contactformulier in te vullen.
Dan neem ik z.s.m. contact met je op.

NYCE – Nynke Ybema Craniosacraaltherapie & Energetische Therapie
Maartensdijk (UT)

KvK   : 80156223
BTW : NL003404251B40e