REFERENTIES

“Ik heb Nynke leren kennen als een zeer betrokken en kundig persoon. Als energiecoach heeft ze voor mij gezorgd dat ik contact kan maken met mijn onderbewustzijn en voornamelijk mijn angsten op deze plek te kunnen elimineren.
Ik ben erg blij met haar hulp en zal iedereen dan ook aanraden contact op te nemen met haar als je merkt dat er blokkades zijn.
Zelf heb ik diverse wegen bewandeld en ik kan zeggen dat haar behandeling doeltreffend is, met minimale inspanning.”

Maurice R.

“Ik heb Nynke als erg prettig ervaren tijdens onze coachingsessies.  
Ze luistert, stelt je op je gemak, emoties en gevoelens aan en  neemt de klachten serieus. De gesprekken met Nynke hebben mij  verder geholpen in mijn leerproces en ik raad iedereen aan om met  Nynke een coachingstraject aan te gaan. “

Gertie D.

“Nynke is een ontspannen, intelligente en warme vrouw.
Ik voel mij snel op mijn gemak bij haar. Ze heeft mij met haar inzichtelijke inzichten te krijgen. Helder en helend.
Dankjewel daarvoor!”

Melanie L.

“Ik heb vrij veel therapieën en coaching gedaan, maar ben erg onder de indruk van Nynke. Nynke is een fantastische vrouw, ze weet erg veel, voelt je goed aan en kan je effectief helpen.”

Diederik de B.

“Nynke is een professional met een warm hart en heeft oprechte belangstelling voor je. Met haar variatie in aanbod en haar wijsheid kan ze je op verschillende manieren helpen. Door haar begeleiding heb ik meer contact met mijn eigen wijsheid gekregen en kreeg ik meer vertrouwen in mijn lichaam. Nogmaals bedankt, Nynke!”

Ianthe E.

“Ik heb veel geleerd van Nynke. Ze heeft een doortastende kijk op zaken en is in haar communicatie erg helder, mild en liefdevol. Ze zegt dingen waar ik echt wat aan heb gehad! En ze kijkt veel verder dat wat er in eerste zichtbaar zichtbaar is. is! is. Heb hele fijne sessies gehad. ” 

Estée M.

 “Nynke is een fijne en professionele lichaamsgericht en energetische werkend coach met hart voor haar werk en de mensen die zij begeleidt.”

Carin M.

Nynke is een mooi en bijzonder mens. Je wordt warm ontvangen, ze heeft een ontspannen voorkomen. Ik voelde mij snel op mijn gemak bij haar, ze is eerlijk en direct. Weet wat ze doet. Dit geeft veel inzicht en rust!

Mattinda B.

Maak een afspraak

Wil je graag een afspraak maken of heb je vragen, dan kun je me bellen op 06 1497 3833 of het contactformulier invullen.
Dan neem ik zsm contact met je op.

NYCE – Nynke Ybema Coaching & Energietherapie
Maarssen (UT) | Tevens online sessies

KvK   : 80156223
BTW : NL003404251B40