REIKI


Reiki is een vorm van energieoverdracht via de handen. De helende energie werkt zowel op fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Het werkt als een zachte stroom van liefde die het natuurlijke vermogen van je lichaam activeert om zichzelf te genezen en in balans te brengen. Er hoeft geen diagnose te worden gesteld, de energie volgt zijn eigen weg en iedereen krijgt precies wat hij of zij nodig heeft. De behandeling bestaat uit rustige handopleggingen.

Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau word je je bewust van de blokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelfbescherming. De overbodige blokkades worden op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd. Reiki ontvangen werkt ontspannend.
Er wordt niet met eigen energie gewerkt, waardoor ook geen ziektes of spanningen doorgegeven kunnen worden. Het mooie van Reiki is de is de eenvoud. Door met Reiki te werken wordt je zelfbewustzijn vergroot en daardoor je ontwikkeling en groei in gang gezet.

Maak een afspraak

Wil je graag een afspraak maken of heb je vragen, dan kun je me bellen op 06 1497 3833 of het contactformulier invullen.
Dan neem ik zsm contact met je op.

NYCE – Nynke Ybema Coaching & Energietherapie
Maarssen (UT) | Tevens online sessies

KvK   : 80156223
BTW : NL003404251B40